Офіційний сайт ― ПФ "ВІТА" / продаж живина, сальцій, комбікорм, компоненти

Корми, Сальцій, Живина

Facebook

Живина

kombikorm

Сальцій

Вапнякове борошно, Жом буряковий, Треонін, Лізин, Макуха соняшникова, Метіонін, МКФ, Сіль, Суміш вітамінів, Суміш мікроелементів, Шрот соєвий

                ico.header.search

Ukrainian English German Russian

Віта

Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net
Лізин гідрохлорид (L) C6H14N2O2•HCl
Оскільки основна метаболічна функція лізину полягає в його інкорпорації в білки тканин, то в основі змін, які виникають в організмі при його дефіциті, є порушення синтезу білків. Це — білкова функція лізину. В 60-х роках XX ст. було доведено, що, крім інкорпорації в білки тканин, лізин перетворюється в організмі на оксилізин — амінокислоту, яка міститься тільки в колагені. Звідси стає зрозумілою важлива функція, яку виконує лізин у процесах мінералізації скелета.
При нестачі лізину в харчових раціонах порушується також процес кровотворення, зменшується концентрація гемоглобіну та кількість еритроцитів у крові. Недостатній вміст лізину в більшості рослинних продуктів, зокрема у зернових, — основна причина їх зниженої біологічної цінності. Основними джерелами лізину є м'ясо, риба, молочні продукти.
Монозернові раціони сільськогосподарських тварин та птиці, що складаються з рослинних продуктів містять недостатню кількість лізину. Лізин - перша незамінна амінокислота, головна складова частина структури кормового білку (протеїну). Його дефіцит в кормосумішах обмежує розвиток сільськогосподарських тварин та птиці, призводить до значних перевитрат кормів на одиницю продуктивності. Наявність достатньої кількості лізину в організмі сприяє засвоєнню мікро- та макроелементів, підвищує рівень гемоглобіну в крові на 15–20% , головною мірою визначає біологічну цінність білку (протеїну).
Багаторічна практика використання L- лізину (98,6%) доводить ефективність, зручність, простоту балансування раціонів за головною діючою речовиною
 
Хімічний склад:
№ п/п
Назва показників
Норми згідно з
ТУ У:
1
Масова частка основної речовини в перахунку на суху речовину, %
 
 
≥ 98.5
2
Залишок після висушення, %
≤ 1,0
3
Вміст миш'яка, %
≤ 0,002
4
Аммоній, %
≤ 0,02
5
Важкі метали, %
≤0,003
6
pH
5.0-6.0
7
Залишок після прокалювання, %
≤0,3
 
Інструкція по застосуванню L-лізину 98,6%
 
(добова потреба на 1 голову):
 
Тварини
Кількість,
гр.L-лізина крист.
на голову
Поросята
підсисні
2,5-3,2
відлучені, до 30 кг
4,3-5,6
Свині
на дорощуванні, 30-70 кг
5,6-7,5
на відгодівлі, 70-120 кг
6,3-8,8
Свиноматки
1-го періоду супоросності
2,5-3,8
2-го періоду супоросності
6,3-7,5
лактуючі
8,8-12,5
Телята до 6-ти місяців
7,5-10
Корови
на роздоюванні
12,5-15
3-го періоду тільности
10-12,5
Кози, вівці
3,8-5
Кролі, нутрії
0,38-0,63
Птиця
Кури-несучки
0,2-0,28
Курчата
0,063-0,2
Бройлери
0,25-0,32
Качки, гуси, індики
0,38-0,43
Каченята, гусенята, індюшата
0,25-0,38
 
(добова потреба на 1 голову):